תריסים, חלונות ורשתות
תריסים, חלונות ורשתות מזמינים בחלונות פלוס!

חלונות קיפ

מתעניינים בחלון קיפ או חלון דריי קיפ? לא יודעים בדיוק מהו ההבדל בינהם? מהם המחירים? המשיכו לקרוא וגלו הכל! כאן בחלונות פלוס.

השוואת מחירים לחלונות קיפ ודריי קיפ

פורטל חלונות פלוס מאפשר לכם לבצע השוואת מחירים בין חלונות מסוגים שונים. כמובן שאם הנכם כאן ככל הנראה שאתם מתעניינים בחלון קיפ או בחלון דריי קיפ [ בהמשך נסביר על ההבדל כמובן ]. השוואת המחירים פועלת בצורה פשוטה ומהירה, משאירים פרטים או מחייגים ומהירות מקבלים עד שלוש פניות חוזרות עם הצעות מחיר. כמובן שמאנשי מקצוע מאזורכם.

חלון קיפ

כמה עולה חלון קיפ?

מחיר חלון קיפ נע בין 800 - 1,000 ש"ח. המחיר הוא לחלון בגודל סטנדרטי. מחיר התקנת חלון קיפ קטן לשירותים נע בין 600 - 750 ש"ח. המחירים כוללים את החלון ואת ההתקנה.

 

 

מחיר חלון קיפ בגודל סטנדרטי בממוצע

מחיר חלון קיפ בגודל סטנדרטי בממוצע: 900 ₪

טווח מחיר גבוה 1000 ₪

טווח מחיר נמוך 800 ₪

מהו מחיר חלון דריי קיפ?

מחיר חלון דריי קיפ נע בין 1,100 - 1,500 ש"ח. המחיר הוא לחלון בגודל סטנדרטי והוא כולל את החלון ואת ההתקנה.

מחירון חלונות קיפ

מחיר חלון דריי קיפ

טווח המחירים בעבור התקנת חלון דריי קיפ (כולל החלון).


1,100 - 1,500 ש"ח
מחיר חלון קיפ

זהו המחיר בעבור חלון קיפ כולל התקנה, כמובן כולל החלון ובגודל סטנדרטי.


800 - 1,000 ש"ח
חלון קיפ קטן לשירותים

מחיר לחלון קיפ לשירותים ומקלחת.


600 - 750 ש"ח

הדפס מחירון

מה ההבדל בין חלון קיפ לחלון דריי קיפ?

הם לא סתם נמצאים באותה הקט' הם למעשה דומים מאוד רק בעלי פונקציות שונות, הנה הסבר אודותיהם:

  • חלון קיפ: בעל ציר תחתון אשר מאפשר פתיחה עליונה בלבד ומוגבלת. נפוץ בעיקר בחדרי שירותים ומקלחות. עשוי לשמש גם כחלון לשחרור עשן כאשר הוא בעל מנגנון חשמלי.

  • חלון דריי קיפ: נראה אותו בעיקר בחדרים מוגנים, מתאים לשמש כחלון לממ"ד (בעל 2 פתיחות שונות, אך ללא מגבלת סגירה). או בקומות גבוהות במגדלים. השוני בין הקיפ לדריי קיפ הוא מנגנון צדדי נוסף אשר מאפשר לפתוח את החלון גם מצדו וגם פתיחה תחתונה או עליונה.

 

מה בודקים? חלון קיפ חלון דריי קיפ
דרך פתיחה עליונה בלבד גם מנגנון צדדי
שחרור עשן אוטומטי רק חשמלי אין אפשרות
מחיר 800 - 1,000 ש"ח 1,100 - 1,500 ש"ח

לאן מתאימים חלונות הקיפ והדריי קיפ?

הנה המקומות הנפוצים ביותר בהם נראה את חלונות הקיפ השונים:

  1. חדרי מקלחת ושירותים: בדרך כלל נראה חלון קיפ פשוט בעל פתיחה עליונה. חלון קיפ למלקחת החליף אשר החליף את תריס הרפפה עשוי הזכוכית (למי שזוכר בבתים הישנים יותר).

  2. חלונות משרדיים במגדלים: בגלל הקומה הגבוה ומכיוון שלא מתקינים סורגים בקומות אלו, למטרת בטיחות מתקינים חלונות דריי קיפ מוגבלים בפתיחה. כך שאפשר לקבל אוויר ואור אך לא ניתן לפתוח את מלוא החלון.

  3. חלון לשחרור עשן: ישנם דגמים של חלון קיפ חשמלי אשר תפקידם בעת שריפה או גילוי עשן להיפתח ולשחרר את העשן הכלוא, מעין מנגנון חירום.

  4. חדרי כביסה או מרפסת שמש: כאשר רוצים חלון לאורר החדרים גם אם הוא פנימי (למשל בין חדר הכביסה לחדר האמבטיה), חלון קיפ בעל מפתח קטן הוא הפתרון האידאלי. ישנם מקומות שבהם לא ניתן להתקין חלון הזזה וחלון בעל מפתח גדול לא פרקטי (אין מספיק מקום בעבורו).